Verzenden en Retouren – Verzenden en Retouren

Verzenden;

Wij verzenden via DHL of Postnl en vragen hier een vast bedrag van 4,75 Euro voor Nederlandse verzending en 11,00 Euro voor verzending naar Belgie, Frankrijk en Spanje. Alles wordt verzonden met of brievenbus pakket of normale pakketpost met een tt code via DHL of Postnl. Zo is duidelijk te zien of een pakket bezorgt is. En ook voor u fijn om te weten waar u pakket is en wanneer deze bezorgt wordt. Hier gelden soms wel uitzonderingen, het kan dus wel voorkomen dat iets zonder tt wordt verzonden.

Bij DHL kun je net zoals bij PostNL kiezen voor het afleveren bij een afhaalpunt. Bij DHL kan dit ook een pakketautomaat zijn. Maar als deze vol is, wordt het pakket door DHL aan ons terug geretourneerd. Wij adviseren dus om niet te kiezen voor deze optie.

Vanaf €60,00 verzenden wij gratis in Nederland en naar België verzenden we vanaf €60,00 met een korting van €4,75, ook andere verzendlanden krijgen een verzendkorting bij bestelling boven de €60,00

Alle bestellingen zullen voor de verzending zorgvuldig worden gecontroleerd op kwaliteit. De bestelling zal zorgvuldig worden verpakt en pas worden verzonden bij akkoord van correcte afhandeling. Kwaliteit staat bij Castle Vernie Fashion Shop hoog in het vaandel. Mocht er onverwachts toch iets niet naar wens zijn, dan neemt u zo spoedig mogelijk contact op met ons team.

Wij verzenden naar de volgende landen;

Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje

Retouren;

U heeft 14 dagen, na ontvangst van uw bestelling, recht om het artikel(en) zonder opgaaf van reden te retourneren. Voordat u aan ons retourneert, dient u ons op de hoogte te stellen dmv een e-mail met daarin ordernummer, artikel en eventueel reden. Info@castlevernie.nl

U kunt alleen retourneren als het product in originele verpakking, met aangehechte kaartjes en ongebruikt is.

Is uw bestelde artikel aangekomen met schade, meld dit ons zo snel mogelijk.

Omdat wij een klein bedrijf zijn, is retourneren niet mogelijk op onze kosten. U zult zelf zorg moeten dragen voor de retourkosten. De verzendkosten zullen wel, indien van toepassing, aan u volledig worden uitgekeerd.

Verpak de artikelen goed, zodat ze niet beschadigen in het retourproces. Bij artikelen die beschadigd retour komen, is de waardevermindering voor uw rekening.

Voor overige vragen kunt u via onze e-mail of via ons contactformulier contacteren.

Team Castle Vernie